plastic recycling

Datum

donderdag 25 jun
Expired!

Tijd

16:00 - 17:00

Kosten

gratis

Webinair: plastic recycling onder druk

De afzet van ingezamelde en gesorteerde plastics ondervindt steeds meer moeilijkheden. Wat is nodig om de recyclingmarkt en daarmee ook de circulaire economie van plastics daadwerkelijk een stap verder te brengen? Zijn de brand owner en de consument daadwerkelijk bereid te betalen voor duurzaamheid en te kiezen voor een toekomst waarin de uitputting van fossiele grondstoffen gestopt wordt? Freek Bakker, Director Value Chain Plastics bij SUEZ Nederland, vertelt ons alles over de dilemma’s op weg naar een circulaire economie.

Aansluitend leidt Martin Snijder vanuit een professionele studio in de Broodfabriek een paneldiscussie. Met aan tafel – naast Freek Bakker – twee regionale kopstukken op het gebied van plastic recycling: Michiel Westerhoff, programmamanager bij CirkelWaarde en Gerard Boschman, projectleider Innovatie bij het Polymer Science Park in Zwolle.

Kortom: dé kans om al je vragen over recycling van plastic te stellen aan een kundig panel.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.