fbpx

Repair café Deventer

Datum

zaterdag 16 mrt

Tijd

10:00

Repair café Deventer

Repair Café Deventer en Twello

Organisator

Repair Café Deventer en Twello
Website
https://repaircafedeventertwello.wordpress.com/

Meer info

Meer informatie
Kringloopwinkel RataPlan

Locatie

Kringloopwinkel RataPlan
Essenstraat 25, 7418BM Deventer

Repair Café’s zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met vaklui aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Sinds zaterdag 16 september is het Repair Cafe Deventer weer van start. Vanaf die datum zijn we iedere 3de zaterdag van de maand vanaf 10 uur te vinden bij de nieuwe Kringloopwinkel Rataplan op het Runshopping Centre aan de Essenstraat nr 25 in Deventer.

In deze grote, mooie winkel krijgen wij een plek op de begane grond in de hoek waar Rataplan al een fietsenwerkplaats heeft en ook een elektronicawerkplaats. We passen daar dus prima.

De hulp is gratis, maar een vrijwillige (contante) bijdrage in het spaarvarken wordt op prijs gesteld.

Adres

Kringloopwinkel RataPlan (Runshopping centre De Snipperling)
Essenstraat 25
7418 BM Deventer

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE