fbpx

Rommeljutten in Diepenveen

Datum

woensdag 29 mei

Tijd

13:30

Rommeljutten in Diepenveen

Dorpsplein Diepenveen

Organisator

Dorpsplein Diepenveen
Website
https://www.dorpspleindiepenveen.nl/

Meer info

Meer Lezen
Categorie

In een wereld waarin onze planeet steeds meer te lijden heeft onder zwerfafval, is het tijd om samen in actie te komen. Ga mee Rommeljutten en draag bij aan een schonere, gezondere leefomgeving voor ons allemaal.

Helaas zien we allemaal dagelijks zwerfafval op straat en in de natuur, hoog tijd voor verandering.
Plastic flessen, verpakkingen, sigarettenpeuken en ander afval vervuilen niet alleen het landschap, maar vormen ook een ernstige bedreiging voor het milieu en het welzijn van dieren.
Het is hoog tijd om verantwoordelijkheid te nemen en een positieve verandering teweeg te brengen!

Kom iedere woensdag mee jutten naar rommel! Als je geen grijpstok hebt dan kan de organisatie deze voor je regelen, hiervoor kun je bellen naar 06-12529883

Dus waar wacht je nog op? Doe mee en maak deel uit van de beweging voor een schonere omgeving. Breng je vrienden, familie en buren mee. Laten we samen onze krachten bundelen om de wereld om ons heen te verbeteren.

Kijk voor meer informatie op de site van dorpspleindiepenveen.nl, hier staat per week op welke locatie het rommeljutten begint!

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE