fbpx

Deventer Schaapskudde project – “Live spinnen”

Datum

donderdag 10 okt
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Deventer Schaapskudde project – “Live spinnen”

Dutch Sustainable Fashion Week Deventer

Organisator

Dutch Sustainable Fashion Week Deventer
Website
https://www.facebook.com/sustainablefashionweekdeventer/

Andere organisatoren

Jeppe
Jeppe
Website
https://www.jeppe.shop/

Meer info

Meer info

Kosten

Gratis

Locatie

Jeppe
Broederenstraat 45, 7411 LB Deventer

Te doen in het kader van de Dutch Sustainable Fashion Week.

Op donderdag 10 oktober kun je een aantal leden van het Deventer Schaapskudde wol Project live in actie zien bij Jeppe. Ze gebruiken alleen de wol van de Deventer Schaapskudde voor het spinnen en breien. Super lokaal en natuurlijk duurzaam!

Dutch Sustainable Fashion Week Deventer

Van 4 t/m 13 oktober vindt de 6e editie plaats van de Dutch Sustainable Fashion Week. Deventer doet hier voor de eerste keer aan mee met een uitgebreid programma! De week draait om bewustwording op het gebied van duurzame mode. Wist je dat de kledingindustrie op de 2e plek staat van de meest vervuilende industrieën? Met het gevarieerde programma in Deventer willen wij je op een leuke manier inspireren hoe jij je steentje bij kan dragen aan het verduurzamen van je garderobe.

In Deventer staan er maar liefst 20 activiteiten gepland. Zo zijn er diverse kledingruil-events, een lezing van stylecoach “Indiaan in je Kast” in Fooddock, een interessante documentaire “The Positive Chain of Change” over de modeindustrie waarbij de jonge documentairemaakster aanwezig is en een sustainable shoppingroute langs de duurzame winkels in Deventer.

Dit evenement wordt niet door het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd maar door één van de vele instanties of bedrijven actief met duurzaamheid.

Uw duurzaam evenement in omgeving ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE