wijkaanpak
Enpuls

Organisator

Enpuls
Website
https://www.enpuls.nl/
Aanmelden
Categorie

Meer info

Aanmelden

Datum

donderdag 03 dec
Verlopen!

Tijd

16:00 - 16:45

Kosten

gratis

webinar slimme wijken aanpak: een stapsgewijze werkwijze voor gemeenten

Gemeenten in Nederland staan voor een grote opgave. Als proces-regisseur van het Klimaatakkoord zijn ze verantwoordelijk voor het aardgasvrij klaar maken van Nederland. In 2030 moeten 1,5 miljoen woningen van het aardgas af, maar waar begin je? En hoe pak je dat wijkgericht en planmatig aan?

Op donderdag 3 december om 16:00 geeft Enpuls een webinar over de Slimme Wijkaanpak. Een concrete oplossing om gemeenten te ondersteunen bij het maken van een succesvolle start met de collectieve wijkaanpak. Onder de altijd enthousiaste leiding van Harm Edens, gaan Cor Brockhoven van Enpuls, Maarten van Poelgeest (Uitvoeringsoverleg Gebouwde omgeving) en twee gemeenten met elkaar in gesprek over de collectieve wijkaanpak.

Inhoud

  1. Wijkaanpak: wat bedoelen we daarmee?
  2. Toelichting op de Slimme Wijken Aanpak. Praktisch en to-the-point: hierna kun je het morgen oppakken!
  3. Inzoomen op de regierol van de gemeente en welke kansen dat biedt.
  4. Ervaringen van gemeenten met de wijkaanpak.

Aan het einde van het webinar kun je direct aan de slag om een succesvolle start te maken met de collectieve wijkaanpak in jouw gemeente.

Gastheer: Harm Edens
Tafelgasten: Maarten van Poelgeest, Cor Brockhoven, Danielle Valkenburg van de gemeente Helmond en Paul van Dijk van de gemeente Tilburg
Voor wie: medewerkers van gemeenten en andere organisaties betrokken bij de collectieve wijkaanpak


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.