fbpx

Web-event Stap in zero emissie stadslogistiek

Datum

donderdag 10 jun
Verlopen!

Tijd

15:30 - 16:45

Web-event Stap in zero emissie stadslogistiek

CleanTech regio

Organisator

CleanTech regio
Website
https://www.cleantechregio.nl

Meer info

Aanmelden
Categorie

Het klimaatakkoord, stadslogistiek, zero emissie (ZE): je kunt geen krant open slaan of het gaat er over. De Nederlandse binnensteden moeten gezonder, groener en klimaatneutraal worden. Binnen enkele jaren kunnen bestelauto’s en busjes met verbrandingsmotor diverse binnensteden niet meer in.

Dat is straks ook aan de orde in Deventer, Enschede en Zwolle. Wat betekent dit concreet voor jou, als ondernemer. Hoe bevoorraad je straks je winkel als er alleen maar duurzaam vervoer mag komen? En mag je zelf nog met je bestelauto pakketten rondbrengen? Van welke subsidies kan ik gebruik maken? Maar ook niet onbelangrijk: welke hobbels zijn er nog te nemen? Zijn er wel genoeg laadpalen straks?

Wanneer
Op 10 juni 2021 organiseert Port of Logistics Overijssel in samenwerking met SPES (Samenwerkingsproject Expertpool Stadslogistiek namens het ministerie van IenW) het web-event STAP IN Zero Emissie Stadslogistiek. Tijdens dit online evenement vertellen zij je over de komende veranderingen op het gebied van stadslogistiek en geven zij antwoord op je vragen.

Programma
Tijdens het web-event vertellen de wethouders van de gemeenten Almelo, Kampen, Deventer, Zwolle en Enschede over wat er in hun stad op dit moment gebeurt, welke hobbels ze zien, maar ook welke mooie ontwikkelingen er al gebeuren. Zo laten ondernemers Oegema, MSG, Stadshovenier Zwolle, Wasconnect en Rijnbrink uit de provincie Overijssel zien hoe zij bezig zijn met Zero Emissie Stadslogistiek.

Voor wie
Voor iedereen die logistiek actief is in de binnenstad. Of je nu een kleine eenmanszaak of een grote winkelketen hebt, leverancier of logistiek dienstverlener bent. Maar ook voor ondernemers in sectoren zoals de bouw, installatie, glazenwassers, lokale leveringen zoals de bakker, consumentenleveringen, horeca, afval, etc.
Kortom: Iedereen die meer wil weten over Zero Emissie Stadslogistiek en wat dit voor de toekomst betekent, is van harte welkom.

Stap in!
De keuze voor ZE Stadslogistiek Zones is gemaakt. De eindbestemming is bekend. De route is niet zonder hobbels en de toekomst niet 100% zeker. Wel moeten we samen instappen. Welke route je neemt, bepaal je zelf. Wij helpen je om de eindbestemming te bereiken!


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE