fbpx
https://theclimatemiles.nl/wp-content/uploads/Climate-Miles-credit-Chantal-Bekker-Urgenda-09-web1.jpg
Urgenda

Organisator

Urgenda
Website
https://www.urgenda.nl/
Loop mee!
Categorie

Meer info

Loop mee!

Datum

woensdag 06 okt

Kosten

Gratis

The Climate Miles 2021 doet Deventer aan

Urgenda wandelt 6 oktober vanuit Groningen…om op 29 oktober in Glasgow aan te komen.

Samen zetten we stappen om onze wereld leefbaar te houden! Loop je met ons mee?

 

Vanuit Groningen lopen we naar Glasgow, waar de klimaatconferentie COP26 van de Verenigde Naties plaatsvindt. Deze editie is cruciaal.

De doelen en acties zullen drastisch bijgesteld moeten worden om de opwarming op aarde onder de 1,5 – 2 graden te houden. We koersen nog steeds af op 3 graden opwarming aan het einde van deze eeuw, wat een onleefbare wereld betekent. Alleen met een crisisaanpak en een enorme versnelling houden we de catastrofes enigszins binnen de perken. We zien wereldwijd wat er nu al gebeurt, met een opwarming van ongeveer 1,2 graden.

Op woensdag 6 oktober 2021 geven we het startschot van The Climate Miles in de Eemshaven. Vanaf daar lopen we naar Groningen en vervolgen we de route via o.a. Zwolle, Deventer, Apeldoorn, en Utrecht naar Rotterdam. Op maandag 25 oktober stappen we in Rotterdam in de trein naar Edinburgh. Door het mooie Schotse landschap lopen we in 4 dagen naar Glasgow.

Op vrijdag 15 oktober is de etappe Raalte – Deventer en de dag erna wandelen we vanuit Deventer naar Apeldoorn. Iedereen mag meelopen: voor een dag, een aantal dagen of zelfs alle weken! We starten en eindigen dagelijks bij een treinstation, waardoor iedereen gemakkelijk kan aan- en afhaken.

Loop je mee? Meld je dan nu aan via theclimatemiles.nl


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE