waterstof
Deventer Energie

Organisator

Deventer Energie
Website
https://www.deventerenergie.nl/
Inschrijven
Categorie

Meer info

Inschrijven

Datum

donderdag 10 dec
Verlopen!

Tijd

19:30

Kosten

Gratis

Online lezing – Waterstof als energiedrager

Op donderdag 10 december vindt de najaars- ledenvergadering van Deventer Energie plaats. Door corona is het helaas onmogelijk een fysieke vergadering te organiseren. We nodigen je daarom uit om digitaal aanwezig te zijn bij de vergadering én, na de pauze, een interessante lezing bij te wonen! Deze lezing is ook toegankelijk voor niet-leden.

Agenda

Volgens ons gebruik bespreken we voor de pauze een aantal verenigingszaken, waar onder de begroting van volgend jaar. Onze leden hebben inmiddels de agenda en bijbehorende stukken via de mail ontvangen.

Lezing over waterstof

Na de pauze houdt Paul Bombeld, hoofdredacteur en directeur van het grootste nieuwsmedium over waterstof in Nederland en Vlaanderen, het Waterstof Magazine, een lezing over waterstof als energiedrager. In de lezing die hij geeft gaat hij in op de toepassing van waterstof binnen de mobiliteit en de bebouwde omgeving. Ook neemt hij je mee in toekomstige ontwikkelingen in Nederland en ver daarbuiten. Waterstof Magazine schrijft dagelijks over nieuwe waterstofontwikkelingen wereldwijd en bereikt wekelijks meer dan 20-duizend waterstofprofessionals op vijf continenten.

Deelnemen?

Wie deel wil nemen aan de vergadering nodigen we uit om zich telefonisch (0570-572217) of per mail (info@deventerenergie.nl) op te geven. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging per mail met een link om via Teams aan de vergadering deel te nemen. Mocht je niet met Teams bekend zijn, laat ons dat dan weten. Je hebt niet meer nodig dan een laptop, ipad of smartphone. We helpen je graag als we je wegwijs moeten maken.  Uiteraard hopen we dat we de voorjaarsvergadering weer “normaal” bij elkaar kunnen komen. Graag tot de 10e!


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.