Extinction Rebellion
Extinction Rebellion Deventer

Organisator

Extinction Rebellion Deventer
Email
xrdeventer@protonmail.com
Website
https://www.facebook.com/xrdeventer/
Meer info

Locatie

Centraal Wonen Deventer
J.D. Huibersstraat 10, 7412 JR Deventer
Categorie

Meer info

Meer info

Datum

woensdag 26 feb
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

Gratis

Welkom bij XR – introductie in de organisatie en achtergronden

We heten alle nieuwe rebellen welkom bij onze ‘Welkom bij XR’ presentatie!

Ben je bij een ‘Klimaat en ecologische crises’ lezing geweest en/of volg je XR al langere tijd op de voet? Heb je het gevoel dat je meer wilt weten over hoe je je kunt bezighouden met XR en aan de beweging kunt bijdragen? Doe mee aan de introductie-sessie en wordt deel van de beweging op je eigen manier! Lokaal, landelijk, voor of achter de schermen, alles kan. Geen verplichtingen, geen druk, iedereen is welkom!

Extinction Rebellion is een principieel geweldloze beweging die door middel van verrassende en kunstzinnige acties burgers en overheden wakker schudt. De groep is voor iedereen toegankelijk die zich zorgen maakt over verlies van biodiversiteit en de klimaatcrisis. Iedereen, omdat er binnen de beweging ruimte is voor ieders verschillende kwaliteiten en eigenschappen. Jouw hulp is daarom altijd welkom, aangezien de tijd dringt.

PROGRAMMA

  • Korte samenvatting van de XR principes en uitgangspunten
  • Uitleg over de organisatie structuur / de verschillende werkkringen
  • De strategie en actieplanning van XR Deventer; diverse leden van Deventer werkgroepen vertellen wat ze doen en je kunt al je vragen stellen. Sluit je bij een werkkring aan, als je wilt!

ENTREE
Toegang is gratis, donaties zijn altijd welkom! Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.