fbpx

Wereldmilieudag

Datum

maandag 05 jun

Tijd

Gehele dag

Wereldmilieudag

Nederland Schoon

Organisator

Nederland Schoon
Website
https://www.nederlandschoon.nl/

Meer info

Meer info

World Environment Day 2023

Op 5 juni 2023 wordt de Wereldmilieudag georganiseerd. Het wereldwijde evenement, dat dit jaar vijftig kaarsjes mag uitblazen, wordt georganiseerd door Ivoorkust. De Nederlandse overheid is hoofdsponsor.

Dit jaar staat in het teken van oplossingen tegen plastic vervuiling. Gemeenten, maar ook andere gebiedsbeheerders, kunnen op ten minste drie manieren een bijdrage leveren:

  1. De Wereldmilieudag biedt de mogelijkheid om vernieuwende en succesvolle zwerfafvalaanpakken in de spotlight te zetten.
  2. Het is ook mogelijk om lokaal een eigen evenement te organiseren onder de vlag van de Wereldmilieudag.
  3. Je kan ook aandacht besteden aan de Wereldmilieudag door het op te nemen in je eigen communicatie.

Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk organisaties op welke manier dan ook bijdragen aan de Wereldmilieudag. Wanneer je jouw zwerfafvalaanpak in de spotlight wilt zetten (optie 1) of een lokaal evenement wilt organiseren (optie 2), laat dit dan weten via zwerfafval@rws.nl. Kies je voor optie 3, gebruik dan vooral de hashtag #beatplasticpollution.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE