fbpx
wilde apen
Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
info@dcdeventer.nl
Website
https://www.dcdeventer.nl
Uitzending

Datum

dinsdag 05 jan
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Kosten

Gratis

TV uitzending – Wilde apen aan zet

Nieuw geluid: een kleurrijk toekomstbeeld van de natuur. 

In gesprek met Jan Terlouw junior, Colored Monkeys en prof. Frank Berendse

In deze bijzondere uitzending gaat het Duurzaamheidscentrum Deventer in gesprek met de Deventenaar Jan Terlouw junior en muziekcollectief Colored Monkeys over de onmacht die mensen voelen bij het te lijf gaan van de klimaatproblemen in ons land. Om het probleem positief te draaien brengen deze heren een nieuw lied uit, genaamd “Wilde Apen”. 
“Het nummer beschrijft op positieve manier de mensheid en haar ontwikkeling. Samen kunnen we alles. Oplossingen vinden binnen de klimaatproblematiek is niet te hoog gegrepen voor de altijd nieuwsgierige mens”,
aldus Jan Terlouw junior.

Nadat het lied ter gehore is gebracht gaat het Duurzaamheidscentrum Deventer uitvoerig in gesprek met degene die deze heren heeft geïnspireerd tot dit lied: professor Frank Berendse, schrijver van het boek “Wilde Apen“. Frank Berendse weet als gerenommeerd professor in de ecologie van de hoed en de rand over de situatie in Nederland en reikt in zijn boek oplossingen aan die een hoopvol perspectief bieden.

Frank Berendse

Frank Berendse is hoogleraar Natuurbeheer en plantenecologie en bekend voorvechter van wetenschappelijk gefundeerd natuurbeheer. Hij heeft onder meer het kabinet en de Europese Commissie geadviseerd over bestrijdingsmiddelen en nieuw natuurbeleid. Zijn veel gelezen boek Natuur in Nederland (2011) wordt gezien als het standaardwerk over de Nederlandse natuur.

Deze uitzending is een initiatief van het Duurzaamheidscentrum Deventer en Colored Monkeys en is mogelijk gemaakt door productiehuis De Nieuwe Oost.
Meer weten, kijk dan op 5 januari om 19.00 naar DRTV. Voor wie alvast het lied wilt horen, het is vanaf 1 januari te horen op spotify.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE