fbpx

Workshop ‘Geef je kleding een tweede kans’ – Deventer Sustainable Fashion Week

Datum

zaterdag 08 okt
Verlopen!

Tijd

13:00

Workshop ‘Geef je kleding een tweede kans’ – Deventer Sustainable Fashion Week

Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
[email protected]
Website
https://www.dcdeventer.nl

Locatie

De Fermerie
Muggeplein 9, 7411 NW Deventer

De workshop die jezelf en jouw garderobe een nieuw leven inblaast

In de Dutch Sustainable Fashion Week hebben wij een leuke workshop in petto voor je. Tijdens deze workshop kijken we naar je stijl, jouw authentieke zelf en hoe we je kleding zo kunnen aanpassen dat je het gaat dragen.

De workshop…

… is inclusief een verkorte kleurenanalyse; ben je een koel of warm type. Gebaseerd op je huid, haar en ogen;
… is inclusief een uitgebreide stijltest, met 11 stijltypes;
… bevat een persoonlijke garderobesessie aan de hand van maximaal 3 meegebrachte kledingstukken (miskopen);
… biedt handvatten hoe je de kleding kan aanpassen zodat je het wel gaat dragen. Met simpele aanpassingen kan een kledingstuk al een topper worden.

Wanneer?

Zaterdag 8 oktober van 13.00 tot 16.00 uur in de Fermerie op het Muggeplein in Deventer. Meld je onderaan deze pagina aan! Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij.

Wat neem je mee?

Trek je beste outfit aan en stop drie miskopen in je tas (kleding die je niet draagt maar niet weg kan doen). Neem ook jouw aanmeldbevestiging mee.

Aanmelden?

Meld je onderaan deze pagina gratis aan voor de workshop.

3 op een rij

Authentiek

Kleding is een taal die we allemaal spreken. Een groot deel van de eerste indruk die mensen over jou hebben is gebaseerd op jouw uiterlijk en kleding. Dan kan je maar beter laten zien wie je wilt zijn. Maar wat is je authentieke verlangen?

 

Miskopen

Een garderobe vol en toch draag je niet alles uit je kast. We spreken dan over toppers en miskopen. Je kocht de kleding omdat je het mooi, leuk of bijzonder vond. Of misschien kocht je het op een emotioneel moment. Wegdoen kan je niet maar het dragen ervan blijft uit. Hoe komt dat eigenlijk?

 

Zeggingskracht van kleding

Als je kleding zou ontleden dan bestaat deze uit de volgende elementen; Contrast, kleur, vorm, stof en accessoires. Ieder element heeft zijn eigen zeggingskracht. Er hoeft dus maar 1 element tussen te zitten waardoor een kledingstuk een ongedragen kledingstuk blijft. Pas als je begrijpt waarom, kies je voor kleding die iets toevoegt aan jouw innerlijk en uiterlijk verlangen.

TVDL logokopie bruin

Door wie wordt de workshop verzorgd?

“Dat ben ik, Tonny. Ik kom uit Nijmegen en ben 52 jaar. Kledingontwerpster voor de vrouw die kiest voor een uniek kledingstuk op maat en hergebruik uit eigen kast. Ik ben een creatief mens, speels, hou van dansen, koken, yoga, vuur maken, espresso en donkere chocola. Ik ga uit van het principe, hoe dichter je bij jezelf komt hoe meer je weet wat je wilt uitstralen.”


Dit evenement wordt door het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE