fbpx

Graig Cohon op bezoek in het Duurzaamheidscentrum

Vrijdag 10 februari 2023 was Graig Cohon (van Walk It Back) op bezoek in het Duurzaamheidscentrum. Graig vraagt aandacht voor het reduceren van CO2 uit de atmosfeer. Dit doet hij door middel van een wandeltocht van Europa naar Azië, van Londen naar Istanboel. Elke dag wandelt hij 25 km. Tijdens de wandeltochten kunnen mensen aanhaken die een stuk met hem meewandelen. Onderweg doet hij steden aan, waar hij in gesprek gaat met mensen over dit onderwerp. Zo arriveerde hij vrijdag 10 februari in Deventer en bracht een bezoek aan ons centrum.

Daar werd hij, in aanwezigheid van onze vrijwilligers Cora, Paulien en Annet, ontvangen door wethouder Thomas Walder die verantwoordelijk is voor o.a. energie, duurzaamheid en milieu. De vrijwilligers hebben verteld hoe het Duurzaamheidscentrum is ontstaan en wat we doen. Daarnaast bespraken ze met Craig wat men allemaal kan doen om CO2 uit de atmosfeer te reduceren.

Weet jij eigenlijk wat je allemaal kan doen om CO2 in de atmosfeer te verminderen? Kom langs in het Duurzaamheidscentrum en we laten het je zien.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE