fbpx

Gratis telefonisch advies over energiesubsidie gemeente

Voor energiebesparende maatregelen in eigen huis zijn er tot eind maart vanuit gemeente Deventer een flink aantal subsidiemogelijkheden. De Ulebelt en het Duurzaamheidscentrum klimmen daarom in de telefoon om jou hierover te informeren. Gratis.

Voor energiebesparende maatregelen in eigen huis zijn er tot eind maart vanuit gemeente Deventer een flink aantal subsidiemogelijkheden. De Ulebelt en het Duurzaamheidscentrum klimmen daarom in de telefoon om jou hierover te informeren. Gratis. Dat levert veel op; voor jou en voor het klimaat. ‘’We bellen de mensen gewoon op, en dat levert leuke en energieke gesprekken op!’’

“De tijd dringt”, vertelt Ard Nijland, vrijwilliger bij het Duurzaamheidscentrum. “Om twee redenen: ten eerste natuurlijk om de opwarming van de aarde zo snel mogelijk tegen te gaan. Maar ten tweede omdat sommige subsidieregelingen van de gemeente nog lopen tot maart 2021.” Dat is vooral het geval bij de subsidies van de zogeheten RRE-regeling, kort voor Regeling Reductie Energie. Wil jij ook in gesprek en weten hoe je deze producten kunt bestellen en welke mogelijkheden er zijn? Meld je hier online aan.

Paulien Obdeijn

Normaal gesproken kunnen mensen bij de Ulebelt en het Duurzaamheidscentrum langs voor advies, maar vanwege corona zijn zij nu niet open. “Daarom bellen we je in februari en maart graag even op”, legt Ard uit. “Daar kun je je via onze websites voor opgeven. Juist nu willen we de mensen wegwijs maken in alle verschillende regelingen, want zo gaat je energierekening omlaag en sparen we het milieu. Dat wil toch iedereen!” Er zijn flinke kortingen op bijvoorbeeld infraroodverwarming of isolatie én er zijn gratis producten, zoals ledlampen, tijdschakelaars, tochtstrips en radiatorfolie.

Kom ook in beweging!
Gemeente Deventer heeft zich tot doel gesteld in 2030 energieneutraal te zijn. Zij doet dit met inwoners en ondernemers: wijk voor wijk. Door de landelijke ‘Regeling Reductie Energie’ (RRE) is er tot maart 2021 een groot aantal acties en kortingen op energiebesparende activiteiten en producten. Daarom is het extra interessant om nú in beweging te komen.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE