fbpx

Duurzaamheidscentrum weer open – ook online

Het Deventer Duuzaamheidscentrum, in het stadhuis op het Grote Kerkhof, sluit tijdelijk de deuren vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen. ‘Zodra het verantwoord is, gaan we weer open’, ‘Maar ook nu kun je vragen over duurzaamheid aan ons blijven stellen: via onze website.’

Deventer – Het Deventer Duurzaamheidscentrum, in het stadhuis op het Grote Kerkhof, is weer open met aangepaste openingstijden. Wil je liever niet langs komen dan kan je ook je vragen over duurzaamheid aan ons blijven stellen: via onze website.  

d19c641c c5dd 4efe bd04 4d88597c4609 thumb840
Een van de vrijwilligers bij de wereldbol in het Duurzaamheidscentrum (Foto: Bert Theelen)

Afgelopen weken was het Duurzaamheidscentrum Deventer vanwege de aangescherpte Corona gesloten. Vanaf vandaag 20 november zijn we weer open van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 – 14.00. Natuurlijk kun je ook ons benaderen door online je vragen te sturen, via onze website. Onze vrijwilligers kijken ernaar uit om al je vragen te beantwoorden, of in het Duuzaamheidscentrum zelf of de binnengekomen vragen via de website. 

We hebben maatregelen genomen om bezoekers veilig te kunnen ontvangen: er is voldoende ruimte voor bezoekers, er is goede ventilatie, de vrijwilligers dragen mondkapjes en houden afstand. 

Het Duurzaamheidscentrum van Deventer is te vinden in het gemeentehuis. Er is een grote hoeveelheid informatie over duurzaamheid en verduurzaming beschikbaar, over een allerlei onderwerpen. Van isolatie en zonnepanelen, tot elektrisch rijden, groene daken en vergroening van huis en tuin. In het centrum kan ook een afspraak met een energiecoach gemaakt worden van Deventer Energie, voor een persoonlijke scan van het woonhuis (dit kan ook online).  

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE