fbpx

Duurzame Dinsdag

Datum

dinsdag 05 sep
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Duurzame Dinsdag

Nederland Schoon

Organisator

Nederland Schoon
Website
https://www.nederlandschoon.nl/

Meer info

Meer info
Duurzame Dinsdag 2023

Duurzame Dinsdag 2023

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven van particulieren, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en start-ups een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Idee indienen 2023

Zo werkt het:
  • Vul het formulier in. Neem voor het invullen het formulier rustig door. Na indienen is het namelijk niet meer mogelijk om aanpassingen te maken.
  • Een jury beoordeelt jouw idee. Daarna zal je idee op de website verschijnen.
  • De genomineerden krijgen bericht van de jury.

Duurzaam idee? Doe mee aan Duurzame Dinsdag!

Neem met jouw idee deel aan de Duurzame Dinsdag en vul het formulier op de website van supportervanschoon.nl in. Jouw contactgegevens en de aanvullende informatie komen niet op de website te staan, dit gebruiken de juryleden om het idee te beoordelen en contact met genomineerden te zoeken.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE