fbpx

Energiecafé – Thema avond: Verduurzaming

Datum

woensdag 06 dec
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Energiecafé – Thema avond: Verduurzaming

Noaber Energie

Organisator

Noaber Energie
Email
info@noaber-energie.nl
Website
https://noaber-energie.nl/

Meer info

Meer Lezen

Locatie

Cultuurhuus Braakhekke
Schoolstraat 6a, Bathmen
Website
https://cultuurhuusbraakhekke.nl/

De energiekosten zijn voor veel mensen erg hoog. Hoe kun je besparen op deze kosten? Eén van de opties is verduurzamen, alle vragen over het verduurzamen van je huis kun je stellen tijdens het energiecafé in Cultuurhuus Braakhekke (Bathmen). 

Dit café, verwelkomt bewoners met open armen. De sfeer is informeel, de koffie staat klaar (gratis), en nog belangrijker, de energiecoaches staan klaar om kosteloos mee te denken. Of de vraag nu specifiek is over de impact van het vervangen van een oude vriezer of meer algemeen gericht op bijdragen aan de verduurzaming van Bathmen, het energiecafé biedt een platform voor oriënterende gesprekken.

Gerard Huisman benadrukt dat niet alle antwoorden direct voorhanden zijn. Als een startende coöperatie heeft Noaber Energie expertise in zonnepaneleninstallaties en biogasproductie, maar ze begrijpen ook de behoefte om burgers te ondersteunen bij thuisverduurzaming. Mocht een antwoord ontbreken, beschikken ze over een netwerk van deskundigen die kunnen helpen.

Arno Scholten deelt het succesverhaal van energiecafés elders, zoals in Heeten. Na een rustige start is het daar nu een drukte van belang. In Bathmen hopen ze op een vergelijkbare ontdekking door dorpsbewoners. De eerste sessies waren alvast een succes, met groeiende belangstelling.

Het energiecafé is niet alleen een bron van kennis, maar ook een gemeenschapsinitiatief dat de kracht van samenwerking en gedeelde verantwoordelijkheid benadrukt. Het is een plek waar vragen worden beantwoord, ideeën worden geboren en waar de gemeenschap, als één geheel, op weg gaat naar een duurzamere toekomst. Als een warme ontmoetingsplek waar kennis en betrokkenheid samenkomen, belooft het energiecafé inwoners te verlichten op hun weg naar een groenere leefomgeving.

Een leerzame en gezellige avond. Met koffie en thee. Meld je aan via info@noaber-energie.nl

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE