fbpx
expositie verduurzamen monumenten

Expositie verduurzamen van monumenten

De hele maand oktober hebben we in het duurzaamheidscentrum een reizende tentoonstelling van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in onze expositie, speciaal voor monumenteneigenaren. Tijdens deze maand organiseren we speciale activiteiten, zoals spreekuren en lezingen. Als je aanmeldt voor de nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van deze en andere duurzame activiteiten. Op vrijdag 9 september is er  een speciale informatiemarkt over het verduurzamen van monumenten.

Expositie verduurzamen van monumenten

Het verduurzamen van monumenten en andere historische gebouwen vraagt om maatwerk. Daarbij kan er vaak meer dan gedacht, zolang de cultuurhistorische waarde van het monument gerespecteerd wordt. De expositie biedt informatie over wat er kan en hoe dat in zijn werk gaat, zowel in tekst, beeld als video. Denk aan mogelijkheden voor isoleren, ventileren, verwarmen en opwekken van energie. De expositie helpt monumenteigenaren de mogelijkheden voor hun specifieke monument verder te onderzoeken. Deze informatie is ook interessant voor eigenaren van oude of historische panden die geen monumentale status hebben.


Dit evenement wordt door het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

Datum

zaterdag - donderdag 01 - 27 okt
Verlopen!

Tijd

11:00 - 17:00

Meer info

Meer Lezen
Duurzaamheidscentrum Deventer

Locatie

Duurzaamheidscentrum Deventer
Stadsetalage in het Deventer stadhuis
Categorie
Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
info@dcdeventer.nl
Website
https://www.dcdeventer.nl
Meer Lezen
Open op wo. t/m za. van 11:00 - 17:00 uur

Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE