fbpx

Goed gesprek over klimaatverandering

Datum

zaterdag 09 mrt
Verlopen!

Goed gesprek over klimaatverandering

Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
[email protected]
Website
https://www.dcdeventer.nl

Locatie

Duurzaamheidscentrum Deventer
Grote Kerkhof 1, in de stadsetalage in het Deventer stadhuis

        Praten over klimaatverandering 🌿🌧️

Veel mensen maken zich zorgen over klimaatverandering. Toch is praten met familie, vrienden of collega’s over onze impact op klimaatverandering vaak nog een gevoelig onderwerp.

Mensen reageren soms geprikkeld, wuiven het onderwerp weg of je komt in een ‘wellus-niet’ discussie terecht. Om het gezellig te houden kan je het onderwerp dus maar beter vermijden, toch?

Wij denken van niet. Hoe je het gesprek aangaat maakt echter een groot verschil.

Wil jij samen met anderen ontdekken hoe je op een prettige en effectieve manier kan praten over onze impact op klimaatverandering? Schrijf je dan in voor één van de interactieve themasessies ‘Praten over Klimaatverandering’:

Wij nemen contact met je op en horen graag waar jouw belangstelling naar uit gaat. Komt de dag of het tijdstip niet uit, laat dan via het contactformulier weten dat je interesse hebt. We houden je dan op de hoogte van nieuwe data.

Waar: Duurzaamheidscentrum Deventer, Grote Kerkhof 1

Kosten: De bijeenkomst is gratis. We vragen alleen een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee.

Waarom deelnemen? Deze sessies bieden een kans om ervaringen uit te wisselen en te leren hoe je het gesprek rondom dit thema makkelijker aangaat met vrienden, familie of collega’s zonder in frustrerende discussies terecht te komen. We geloven dat open en respectvolle conversaties de sleutel zijn tot positieve verandering.

Mis deze kans niet om constructief te praten over een van de belangrijkste kwesties van onze tijd. Schrijf je in en laten we samen het verschil maken!

Graag tot ziens bij Duurzaamheidscentrum Deventer! 🌍

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE