fbpx

Training: circulair en biobased bouwen

Datum

dinsdag 03 okt
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:00

Training: circulair en biobased bouwen

Greenworks Academy Apeldoorn

Organisator

Greenworks Academy Apeldoorn
Telefoon
013-4580000
Email
[email protected]
Website
https://www.greenworksacademy.nl/

Meer info

Aanmelden

Locatie

Greenworks Academy Apeldoorn
Nagelpoelweg 61, 7333 NZ Apeldoorn
Website
https://www.greenworksacademy.nl/

Aan het eind van de levensduur materialen biologisch afbreken, hergebruiken in nieuwe gebouwen óf gebruiken als grondstof voor nieuwe producten? Dat is circulair bouwen! Samen met onze trainer ontdek je hoe circulair en biobased bouwen (financieel) interessant wordt en welke materialen passen bij deze manier van bouwen.

Waar gaan we het over hebben?
Tijdens dit seminar zullen diverse sprekers aan de hand van praktijkvoorbeelden meenemen langs de verschillende uitdaging die circulair en biobased bouwen hebben. Zo leer je bijvoorbeeld over de do’s en dont’s en de financiele motivatie voor circulair bouwen. Onze leveranciers geven korte pitches om jou meer inzicht te geven wat geschikte bouwmaterialen zijn die passen binnne circulair en biobased bouwen. Tijdens de workshoprondes ga je samen met de trainer aan de slag om de kansen van circulair bouwen te verkennen.

Wat levert het op?
Wanneer je de deur uit gaat beschik je over alle benodigde kennis om zelf circulair en biobased te bouwen én ook jouw klant of opdrachtgever hiervoor enthousiast te maken. Je hebt uitgebreide kennis opgedaan over circulair en biobased bouwen, bouw- én installatiematerialen en hun positieve eigenschappen tijdens de productie, verwerking en toepassing.

Voor wie?
• Opdrachtgevers
• Architecten
• Beslissers binnen bouw- en installatiebedrijven
• Andere belangstellenden

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE