fbpx

Verkiezingsdebat duurzaamheid voor bewoners

Datum

donderdag 10 mrt
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Verkiezingsdebat duurzaamheid voor bewoners

Locatie

Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18, 7411 LC Deventer
Website
https://www.bibliotheekdeventer.nl/

De verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad komen er aan: op 16 maart 2022 mag je naar de stembus. Natuurlijk wil je weten waar partijen voor staan. Zoals altijd worden in de aanloop naar de verkiezingen een aantal verkiezingsdebatten georganiseerd over Duurzaamheid.

Het Duurzaamheidscentrum heeft de handen ineengeslagen samen met de Adviesraad Natuur en Milieu, de Ulebelt, de Deventer Energiecoöperatie , de bibliotheek  Deventer, Saxion en Scientists4Future NL om dit jaar dit debat te organiseren. Het debat zal plaatsvinden op donderdagavond 10 maart 2022.

Welke partijen zijn uitgenodigd voor het verkiezingsdebat?

Lijsttrekkers van partijen die met meer dan één zetel in de gemeenteraad zijn vertegenwoordigd. Het gaat dus om de lijsttrekkers van Gemeentebelang, PvdA, VVD, GroenLinks, D66, Deventer Belang en CDA. De lijsttrekker mag kiezen om een ander kandidaat raadslid af te vaardigen. Andere partijen kunnen er voor kiezen om hun geluid vanuit het publiek te laten horen.

Volg het debat online

 

 

Laat je stem horen!

Kaarten voor het debat kun je hieronder bestellen. Je kunt kiezen om er live bij te zijn in de bibliotheek – of je kunt het debat via een livestream volgen.

Ook voor ondernemers organiseren we een verkiezingsdebat op donderdag 3 maart in de Gasfabriek.


Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

 

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE