fbpx

Verkiezingsdebat Duurzaamheid voor ondernemers

Datum

donderdag 03 mrt
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Verkiezingsdebat Duurzaamheid voor ondernemers

Meer info

Kaarten

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer
Website
https://www.degasfabriek.com/

De verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad komen er aan: op 16 maart 2022 mag je naar de stembus. Natuurlijk wil je als ondernemer weten waar partijen voor staan. Zoals altijd worden in de aanloop naar de verkiezingen een aantal verkiezingsdebatten georganiseerd over Duurzaamheid.

Verkiezingsdebat ondernemers

Het Duurzaamheidscentrum heeft de handen ineengeslagen samen met de Adviesraad Natuur en Milieu, de Ulebelt, de Deventer Energiecoöperatie, Saxion en Scientists4Future NL om dit jaar dit debat te organiseren. Het debat zal plaatsvinden op donderdagavond 3 maart 2022.

Welke partijen zijn uitgenodigd voor het verkiezingsdebat?

Lijsttrekkers van partijen die met meer dan één zetel in de gemeenteraad zijn vertegenwoordigd. Het gaat dus om de lijsttrekkers van Gemeentebelang, PvdA, VVD, GroenLinks, D66, Deventer Belang en CDA. De lijsttrekker mag kiezen om een ander kandidaat raadslid af te vaardigen. Andere partijen kunnen er voor kiezen om hun geluid vanuit het publiek te laten horen.

Tijdens het debat gaan we in op 3 belangrijke thema’s:

  • Groen en biodiversiteit in het landelijk gebied en op bedrijventerreinen
  • Techniek en Opleiding (Waar halen we de mensen vandaan die we nodig hebben voor het realiseren van de energietransitie ?)
  • Energieopwekking: (kabels delen/ turbines plaatsen op bedrijventerrein/coördineren van energiekoppelingen/restwarmte laten gebruiken)

Laat je stem horen!

Kaarten voor het debat in de Gasfabriek kun je hieronder bestellen.

Ook voor bewoners organiseren we een verkiezingsdebat op donderdag 10 maart in de Bibliotheek.


Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

 

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE