fbpx

Groente van de week

Groente van de week: de tomaat

tomaat

De tomaat is het op 1 na meest gegeten groente in Nederland. Tomaten zijn lekker fris en sappig van smaak. Tomaten zijn ook supergezond vanwege de grote hoeveelheden antioxidanten.

Groente van de week: groenlof

groenlof

Groenlof is, zeer onterecht, een vergeten groente. De milde smaak kent een verrukkelijk bittertje, zoals je dat vroeger ook in witlof kon proeven. De smaak van groenlof is net als roodlof (radicchio) en zit tussen andijvie en witlof in.

Groente van de week: suikermais

suikermais

Maïs is door het jaar heen erg populair in Mexicaanse gerechten, maar er gaat niets boven verse suikermaïs in de zomer. Verse maïskorrels zijn malser en smaken heerlijk zoet.

Groente van de week: courgette

courgettes

Courgette, een echte zomergroente. Als de temperatuur buiten warmer wordt groeit en vermenigvuldigt deze groente in een rap tempo. Ze worden dan ook snel geoogst, want voor de courgette geldt: hoe kleiner, hoe lekkerder.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE