fbpx

Categorie Groente van de week

Groente van de week: Zuurkool

zuurkool
Zuurkool eet je meestal als stamppot, maar er zijn veel meer mogelijkheden. In de Duitse keuken wordt zuurkool vaak apart geserveerd en in de Hongaarse keuken doen ze het in de goulash. Zuurkool is eigenlijk gewoon gesneden witte kool, die door de inwerking van diverse melkzuurbacteriën is gefermenteerd. Door deze bewerking is zuurkool veel licht verteerbaar. De kool is als het ware voorverteerd.

Groente van de week: radijs

radijs

Radijs behoort tot dezelfde groentefamilie als de kolen. Hierin zijn meerdere radijs-achtigen, waaronder ook rammenas, rettich en daikon. Smaak Het scherpe, peperachtige van de smaak kun je verzachten door de rode buitenkant af te pellen en/of door het gebruik van een…

Groente van de week: Aardappel

aardappels

Aardappel is wereldwijd de meest gegeten groente. In Nederland en België wordt de aardappel gezien maaltijddrager. Wij eten aardappels gekookt, gebakken, als puree of als friet. In andere landen worden aardappels als groente gegeten; als bijgerecht, naast rijst of brood.…

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE